Власница највећих груди на свијету: Пластично је фантастично

Агенције
Власница највећих груди на свијету: Пластично је фантастично

Модел из Мајамија и мајка шесторо дјеце Лејси Вилд, која је уједно и власица највећих груди на свијету одлучна је у намјери да се претвори у живу људску верзију Барбике.

Четрдесетшестогодишња Лејси је већ имала 36 естетских захвата у намјери да достигне већу задњицу и тањи струк. Осим тијела фокусирала се и на лице јер, како каже жели тањи нос и шире очи.

"Желим да будем одрасла Барбика у потпуности", рекла је звијезда шоуа „My Stragne Addiction" - „Знам да сам један од најесктремнијих зависника од пластичне хирургије, али желим да наставим да померам границе"

Посљедња у низу операција трајала је шест сати, а том приликом липосукцијом су уклоњене масне наслаге са њеног стомака, леђа, руку и ногу, које се убризгало у њену задњицу.

"Желим још веће груди и задњицу. Мислим да никада нећу стати. Пластично је фантастично!"

Њена фигура као из цртаног филма свакако привлачи погледе, али тежина њених груди није занемарљива. Наиме, њене груди су тешке око 10 килограма што значи да мора да их подупире јастуцима док вози, једва трчи, а при кувању користи задње рингле на шпорету како их не би испекла.

"Поносна сам на свој изглед. Нисам опсједнута само грудима већ читавим изгледом. У константној сам потрази са савршеним тијелом", закључила је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана