Вјерили се Марија Шарапова и Саша Вујачић

Глас Српске
Вјерили се Марија Шарапова и Саша Вујачић

Кошаркаш из Словеније Саша Вујачић, који игра у Лос Aнђелес Лејкерсима, изјавио је да се вјерио са руском тениском звијездом Маријом Шараповом.

- Вјерили смо се и заиста смо срећни. То је добро јер сада можемо да се концентришемо на друге ствари - рекао је Вујачић. Саша је навео и да је Шарапову запросио на прву годишњицу дана кад су се упознали.

- То је вјероватно старински манир. Морао сам то да учиним као џентлмен - казао је Вујачић.

Кошаркаш је додао да још нису одредили датум вјенчања, а и агент троструке побједнице гренд слем турнира, Шарапове потврдио је ову вијест. Наводно је кошаркаш у свом стану на Менхетн Бичу запросио лијепу тенисерку, а како су објавили амерички таблоиди, на вјереничком прстену се налази дијамант на којем ће Марији позавидјети многе жене. Пошто је Шарапова одговорила са "да", пар је приредио роштиљску забаву за пријатеље. Пар је у јавности посљедњи пут заједно виђен у новембру прошле године, па су многи сумњали да се њихова веза распала. Ипак, најновије информације отклониле су сваку сумњу, а изгледа да је кошаркашко-тенисерски пар спретан у скривању од новинара. Саша се тренутно опоравља од потреса мозга и не игра за свој клуб, док је тениска принцеза за овогодишњу додјелу WТA награда номинована у пет категорија. Номинована је за омиљену тенисерку по броју фанова, најбоље одучену тенисерку на терену и ван њега, најдраматичнији гест, те за највећу хуманитарку међу тенисеркама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана