Вјенчали се Ким Кардашијан и Кање Вест

Агенције
Вјенчали се Ким Кардашијан и Кање Вест

Познати пар Ким Кардашијан и Кање Вест вјенчали су се у фирентинском замку Белведере, а почасни гости који су наступали били су Андреа Бочели и Џон Леџенд.

Судбоносно да изговори су у суботу, а само дан пред вјенчање на пробној вечери Кање је изненадио своју будућу супругу наступом Лане Дел Реј.

Вјенчаница коју је Ким носила креирао је Рикардо Тисци, креативни директор модне куће "Живанши". Ова кућа је такође припремила и једну хаљиницу за њену кћерку Норт, док је и младожења носио одијело са њиховим потписом.

Кимине дјеверуше биле су њене сестре Кортни, Клои, Кендал и Кајли које су носиле четири бијеле и различите хаљине.

Током церемоније италијански оперски пјевач Андреа Бочели отпјевао је неколико својих пјесама укључујући и "Con te Partiro". Неколико сати послије тога атмосфера се загријала, па је и Џон Леџенд изашао на сцену и забавио госте. На вјенчању се нису појавили Џеј Зи и Бијонсе. Ипак, многи су се изненадили што церемонији није присуствовао Роберт Кардашијан, млађи брат Ким Кардашијан. Изостанак Роба Кардашијана шокирао је многе, а како медији кажу млађи брат није желио да присуствује "шаради".

- Робу је одвратно што Ким и Кање приказују богатство, одјећу и љепоту и све је то назвао површношћу. С друге стране, Ким је полудјела што Роб није ни грам смршао у претходних неколико мјесеци. Роб мисли да је Ким стало само до његовог појављивања због фотографија а не због њега самог, због чега јој је олакшао и сам одустао - наводи близак извор.

Ипак,  многима је на овој прослави било феноменално.

- Ким и Кање. Заиста сам срећан што сам овдје међу овим дивним људима који славе вашу љубав - рекао је Џон Леџенд да би се гости из публике нашалили и питали га да ли мисли на Кањеове бивше.

Он је кроз смијех одговорио да је виђао Кањеа са другим женама, али да никада није видио да некога воли онолико колико воли Ким.

- Он је био заљубљен у тебе чак и прије него што је био са тобом. Срећан сам због вас - казао је Леџенд.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана