Вејн Руни недодирљив на првом мјесту

Глас Српске
Вејн Руни недодирљив на првом мјесту

Фудбалери су често уплетени са најстаријом професијом на свијету. На овој топ-листи Вејн Руни је шампион, заузима три мјеста.

1. "Ваза" је на првом мјесту, у питању је чувена афера са "Олд Слапер", 48-годишњом проститутком која му је наплаћивала 45 фунти на сат. Немојте се смијати, Вејн је тада имао 16 година.

2. Друго мјесто припада француским јунацима, Франку Риберију и Кариму Бенземи те малољетној Захији Дехар, а све је процурило у медије мало прије почетка Свјетског првенства ове године.

3. Треће мјесто и "бронзана медаља" је за Питера Крауча, који је, поред своје прелијепе девојке Ебигејл Кленси платио Моники Минт, ескорт дјевојци, 800 фунти за сат времена.

4. Бразилац Луис Назарио да Лима Роналдо близу је подијума, многи ће сматрати да заслужује и бољу позицију. Покупио је три проститутке како би угасио тугу због развода. Испоставило се да су у питању транвестити који су га касније уцјењивали.

5. Чеси Карел Рада, Милан Барош, Радослав Ковач, Томаш Ујфалуши, Мартин Фенин, који су се забављали са "дамама сумњивог морала" послије утакмице са Словачком, коју су, на ужас навијача, изгубили.

6. Израелци су пред меч плеј-офа, тачније баража за Европско првенство 2000. године, покушали да се припреме оргијама по хотелским собама. Није ишло, у два меча резултат је био 8:0 за Данску. Неколико играча је зарадило доживотну суспензију.

7. Фреди Шепард и Даглас Хол су двојица високих функционера Њукасла. Таблоиди су дошли у посјед снимка из једног шпанског бордела у коме су енглеске жене упоређивали са псима, ругали се Aлену Ширеру и славили због наивчина који купују дресове клуба и пуне њихове џепове.

8. Од некадашњег тренера лондонског Челзија Aврама Гранта, озбиљног и намрштеног човјека, никада се не би очекивало да виси по салонима за тајландску масажу.

9. Вејн Руни је поново на листи. Још 2002. године плаћао је за секс, а у питању је била Шарлот Гловер, која је "тарифирала" 140 фунти на сат. Вејн јој је оставио и слику уз посвету.

10. Вејн Руни - трећи дио, односно најновија открића у вези са "ескорт девојком" Џенифер Томпсон, случај који пријети да му разори брак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана