У емисији причао о сексу са Марајом

Агенције
У емисији причао о сексу са Марајом

Репер и супруг познате пјевачице Мараје Кери, Ник Кенон, у интервјуу за амерички радио Power 106 је без имало стида и поштовања према Мараји изнио интимне детаље њихове прве брачне ноћи…

Он се у разговору похвалио да је мушкарац који воли да задовољи жену те да ни Мараја није остала без доброг секса већ прве брачне ноћи јер наводно нису имали секс прије тога.

Наиме, Ник се није либио да користи сочне псовке при опису прве брачне ноћи са пјевачицом.

"Први пут смо имали секс након вјенчања у кућици на Бахамима. Нисам зажалио што смо чекали јер је Мараја жена вриједна чекања, а ја сам мушкарац који воли да задовољи жену, и добро сам је задовољио. … сам је као нико пијре мене", рекао је Ник у етар.

Осим тога, Ник је у интервјуу испричао и како је изгубио невиност с 13 година с дјевојчицом од 15, која му је рекла да нема појма о сексу кад су завршили, али није могао ни да пропусти прилику да се похвали с ким је све спавао прије брака с Марајом.

"Ово је Лос Анђелес, сви имају секс са свима. Ја сам имао секс с Кристином Милан, Никол Шерзингер, Стелом Ебанкс и Ким Кардашијан."

Ипак како би се искупио, Ник је Мараји купио дијамантску наруквицу. А водитељу је рекао и да ће га Мараја сигурно прекорити кад буде дошао кући.

"Зашто си био тако прост кад си причао о нашем љубавном животу на радију и хвалио се с ким си све спавао? Баш си зао! То ће ми Мараја рећи кад будем дошао кући после интервјуа", рекао је Ник, уз кисели осмијех.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана