Свјетски медији о свадби Новака Ђоковића

Агенције
Свјетски медији о свадби Новака Ђоковића

Неки од најпознатијих свјетских медија извјестили су данас о вјенчању првог рекета свијета Новака Ђоковића и Јелене Ристић на Светом Стефану у Црној Гори.

Магазин "Пипл" испратио је причу о вјенчању српског тенисера позивајући се на српске медије, а свјетку јавност више упознао са Јеленом Ристић.

Британски "Дејли Мејл" фокусирао се на папарацо фотографије доласка Новака Ђоковића и Јелене Ристић на Св. Стефан, као и њихових званица Јанка и Биљане Типсаревић, физиотерапеута Миљана Амановића и његовог брата Марка Ђоковића.

Амерички "Хелоу" магазин осврнуо се на Нолетову и Јеленину љубавну причу у фотографијама. Они су такође навели да су Ноле и Јелена у Србији еквивалентни принцу Вилијаму и Кејт Мидлтон, па ће тако милиони људи пратити сваку вијест о њиховом вјенчању.

Чувени "Њујорк пост" више се осврнуо на упознавање са прелијепим Аман вилама на Св. Стефану. Они су за прелијепу црногорску дестинацију изјавили да "одузима дах" како својом љепотом, тако и цијенама.

Сајт "Yahoo travel" исто се више бавио дестинацијом не скривајући одушевљење због природних љепота Црне Горе. За Новака су рекли да је само још један од "А-листера" који борави на луксузном острву.

Скоро сви свјетски медији баве се данас Новаквом свадбом, а неки и непровјереним гласинама. Тако је "TennisEarth" објавио да ће Енди Мареј бити Новаков вјенчани кум, а "Бизнис Тајмс" да Ноле није позвао Рафаела Надала и Роџера Федерера као што је то првобитно било планирано, пише Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана