Супруга Новака Ђоковића освојила свијет елеганцијом и љупкошћу

Агенције
Супруга Новака Ђоковића освојила свијет елеганцијом и љупкошћу

Љупкост и једноставност је не напуштају, како на трибинама док бодри вољеног Новака, тако и на гламурозним вечерима на којима се прикупља помоћ за малишане.

"Упознајте моју вереницу и моју будућу супругу", поручио је јасно преко Тњиттера први тенисер свијета Новак Ђоковић, објавивши вјереничку фотографију у септембру 2013. године, на којој ни он ни његова тада дугогодишња дјевојка, а сада већ супруга Јелена не скривају емоције.

Новак и Јелена заједно су осам година, а упознали су се још у средњој школи. Заручили су се прошле године, у међувремену су сазнали и да ће постати родитељи,  а вјенчали су се прије неколико дана.

Баш као и Новак, Јелена плијени срца широм свијета, нарочито својим љупким држањем и очигледном посвећеношћу свом изабранику. Ове њене особине нарочито долазе до изражаја захваљујући чињеници да инсистира на једноставним стилским комбинацијама и не подлијеже хировитим диктатима моде. С једнаком грациозношћу носи и кишну кабаницу на трибини с које бодри Новака, али и врхунске тоалете високе моде, у којима зна да засјени све диве на гламурозним вечерима.

Тако је за добротворну вечеру, коју је 8. јула 2013. године организовала Фондација "Новак Ђоковић", изабраница првог тенисера свијета одабрала атрактивну тоалету креатора Оскара де ла Ренте.

Необичан крој и ултрамодеран дезен са бијелим и тамноплавим пругама био је јединствен модел из креаторове колекције за прољеће и љето 2013. Уз њу је Јелена одабрала атрактивне дијамантске минђуше и прстен, а писмо-ташна из куће "Ботего Венета" од морнарскоплавог сатена комплетира гала тоалету.

Једноставна подигнута коса, широк осмијех и Новак као пратилац у класичном црном "Барберијевом" смокингу учинили су Јелену модном звијездом вечери, а пар је засјенио све припаднике свјетског џет сета.

Ана Винтур, уредница "Voguеа", прогласила је Јелену "Ит" дјевојком, а то није мала ствар у модном свијету.

Јелене се окушала и у манекенским водама, када је прихватила нови изазов и постала заштитно лице нове кампање купаћих костима фирме "Фиглеавес".

"Током снимања осећала сам се врло пожељно. Имала сам много самопоуздања", рекла је тада неодољива Јелена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана