Старлета пије и пуши јер јој се не свиђа пол бебе коју чека

Profiedia.rs
Старлета пије и пуши јер јој се не свиђа пол бебе коју чека

Џоузи Канингам, која је шокирала свијет када је у петом мјесецу трудноће рекла да ће да абортира да би могла да учествује у "Великом брату", сада се каје што је одустала од те замисли. Како каже, мислила је да носи дјевочицу, па је зато задржала дијете. Али, пошто је сазнала да је ипак у питању дјечак, ова старлета се потпуно запустила, почела да пије и да пуши 20 цигарета на дан.

Џози (23), која по сваку цијену жели да постане позната, каже да би сигурно абортирала у петом мјесецу, да је знала да је у питању још један дјечак. Наиме, она већ има два сима, и надала се да ће коначно добити ћерку. Од када је сазнала да носи дјечака, она пуши паклу дневно, и пије сваког викенда.  

- Те вечери када сам сазнала пол дјетета, запалила сам прву цигарету. Не поносим се тиме, али нисам могла да се зауставим. Када сам завшила цигарету, нисам могла да се фокусирам на нешто позитивно, па сам попила малу чашу вина. Намјеравала сам да попијем једну, али убрзо сам била на другој чаши и попушила сам цијелу паклу цигарета. Сада пушим 20 комада дневно - каже ова британска старлета.  

Она каже да је свјесна тога да њене навике штете нерођеном дјетету, али је то не спречава да пуши и пије. Али, како каже, сигурна је да не би ни пушила ни пила да је питању дјевојчица. Данас она пореди добијање сина умјесто ћерке, са вожњом обичних кола у поређењу са луксузним.  

- Ако већ имате неколико "Фордова" и неко вам каже да ће ваш слиједећи ауто бити "Ауди", бићете узбуђени. Обећаћете себи да нећете пушити у новим колима, и да нећете дозбољавати да се у колима једе брза храна. Али, ако добијете још један "Форд", то је све небитно. Исти је случај и са мном, која чекам дјечака умјесто дјевојчице. Знам да је неким људима одвратно што сам почела да пушим и пијем само зато што ћу добити још једног сина, али ја сам искрена. Не бих пушила ни пила да је у питању ћерка - каже Џози.  

Иако је донијела одлуку да ће да абортира да би се појавила у ријалитију "Велики брат", она каже да ју је писмо једне жене навело да поново размисли о тој одлуци. Непозната жена, која покушава да затрудни, је толико жељела дијете да је понудила овој старлети 5.000 фунти за њену бебу.  

То писмо је толико потресло Џози, да се она одмах обратила за помоћ - видовњаку. Он јој је рекао да чека дјевојчицу, због чега је одустала од абортуса. Иначе, Џози је тада већ могла да осјети своје дијете како је шутира.  

Али, када је отишла код гинеколога, сазнала је да је ипак у питању дјечак. Иако је абортус на основу пола незаконит у Великој Британији, она је кивна што није могла раније да зна ког је пола њено дијете, јер би тако могла да донесе одлуку шта ће даље да ради.  

- Никада не доносите одлуке које мијењају живот на основу савјета особе која тврди да је видовита. Тако сам бесна - пожалила се она својим фановима на Твитеру.  

Иако јој је мајчински инстинкт тренутно "на паузи", тврди да ће много вољети свог сина када он дође на овај свијет, и да ће они бити једна срећна породица. А сасвим је друго питање како ће се њен трећи син осјећати када довољно порасте да схвати шта је све његова мајка радила у трудноћи зарад славе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана