Српска манекенка која је залудјела Леонарда ди Каприја ФОТО

24sata.rs
Српска манекенка која је залудјела Леонарда ди Каприја ФОТО

Српска манекенка Александра Николић пробија се у Холивуду уз помоћ глумца Леонарда ди Каприја, који је у њу помало заљубљен.

Александра је у интервјуу за "24сата" причала о њеном наступу у споту Пит Була и о томе да ли би могла да буде слиједећа Бар Рафаели у Леовом загрљају.

- Од октобра крећем на глумачке кастинге, и то на наговор свог пријатеља Леонарда ди Каприја. Он је то препознао први и повезао ме са својим агентима из Холивуда, па ћемо видети како ће се све даље одвијати - каже Александра.

Леове претензије према вама нису само пословне и пријатељске. Да ли ће бити нечег више од пријатељства?

- Познајемо се одлично. Живим у Мајамију скоро три године и упознали смо се преко заједничких пријатеља. Он је сјајан момак, али ми се не допада на исти начин на који он мене гледа - открила је ова секси плавуша.

Александра је снимала спот с чувеним Пит Булом за пјесму "Sexy People", коју је он радио у дуету са Аријаном, а у видеу је највећа звезда Чарли Шин. И тај посао је добила на кастингу, на који је отишла болесна.

- Тај дан сам отишла на кастинг с високом температором. Ето доказа да се упорност увек исплати. Чим ме је Пит Бул видео, одмах је питао за моје име и речено ми је да сутра снимамо - каже манекенка агенције "Crystal Model".

Ове године је радила кампање за "Sony" и "Skechers".

- Постала сам заштитно лице за оба бренда за читаву Америку. За "Sony" сам урадила рекламу, а за "Skechers" читаву кампању коју ћете ускоро моћи да видите на билбордима широм света.

Прије неколико мјесеци је упознала Новака Ђоковића у Мајамију.

- Упознала сам Новака када је играо у Мајамију. Он је дефинитивно највећа светска фаца и овом приликом му честитам на томе што ће он и Јелена ускоро постати родитељи - поручила је Александра.

На крају, манекенка је упоредила мушкарце у Лос Анђелесу, Милану, Барселони и Београду.

- Уф, то је неупоредиво. Сваки народ има нешто своје, и врлине и мане. Ја ћу ипак дати предност српским мушкарцима јер сматрам да су они најбољи на свету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана