Српкиња међу свјетским краљицама стила

Агенције
Српкиња међу свјетским краљицама стила

Српска блогерка Јелена Вишњић нашла се на листи најбоље обучених жена на свијету, што је одлука уредника чувеног америчког модног магазина "Венити фер".

Јелена је већ познато лице у свијету моде, појављивала се на страницама италијанског издања "Вога", а била је заштитно лице више козметичких и модних компанија. До успјеха је дошла преко свог блога "Диотима".

- Захваљујући блогу имала сам невјероватне прилике да упознам људе и чујем приче за које не бих чула да сам остала само на нивоу "Фејсбука" - каже Вишњићева.

Њена модна авантура почела је још на факултету када су се колегинице непрестано дивиле њеном дару да нађе јефтине, а тренди одјевне комаде. Управо зато одлучила је да отвори блог који ће представљати њен мали савјетодавни кутак.

Квалитет модног блога Јелене Вишњић препознао је популарни магазин "Венити фер", који је више пута постављао њене фотографије на насловну страну свог сајта називајући је најбоље обученом Српкињом.

- Из "Венити фера" су ми рекли да сам изабрана због држања и занимљиве комбинације. Фотографију која се нашла у овом часопису је направила моја мама, па је овај успех комбинације њене љубави према фотографији и моје љубави према моди - каже Јелена.

Наставила је да ниже успјехе, па је добила и своју прву насловну страну за магазин "Плезир". Српска модна блогерка, осим моде, има још једну страст, а то је фотографија.

- Све што радим, радим како бих се унапредила, што је и порука блога - каже Вишњићева и додаје да никада не дијели модне савјете, већ инспирише жене да сопствене идеје спроведу у дјело.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана