Српкиња која је за само шест мjесеци постала свjетски топ модел

24sata.rs
Српкиња која је за само шест мjесеци постала свjетски топ модел

Док је шетала пса Сремском Митровицом, Александра Ања Севић није ни сањала да ће за само шест мjесеци постати један од најтраженијих свjетских модела. Тада је имала десет килограма више него данас.

У јануару ове године позната српска манекенка Агнета Азировић била је у посјети својим рођацима у Сремској Митровици и док је шетала, угледала је прелијепу дјевојку како шета свог пса. Пришла јој је и питала је да ли жели да се бави моделингом. Ања је збуњено одговорила да би вољела, али да сматра да није за то јер је у том тренутку имала око 10 килограма више него данас.

Уз помоћ Агнете и агенције Crystal Model успијела је да за непуна два мјесеца са 62 спадне на 52 килограм. Редовно је и напорно тренирала и јела је много рибе и поврћа. Одмах се отиснула у свјетске престонице моде, а до сада је радила ревије за Womas Secret, Роберта Кавалија, насловнице магазина Elle, Harpers Bazaar, Marie Claire.

"Имам 22 године и заиста никада нисам помишљала да ћу икада почети да радим као модел, а камоли да ћу постићи неке веће успехе. Све се десило јако брзо и неочекивано, сматрам да је то све судбина. Успешно завршавам трећу годину Филозофског факултета у Новом Саду са десетком и чим завршим следеће недеље још један испит, одлазим у Шпанију где ме чекају нови ангажмани"- рекла је Ања за "24 сата".

У међувремену њен пас ког је имала 12 година је угинуо и она је око бутине истетовирала његову огрлицу, што јој је постао заштитни знак међу свjетским дизајнерима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана