Шокантна исповијест Ванесе Вилијамс

Агенције
Шокантна исповијест Ванесе Вилијамс

Америчка глумица Ванеса Вилијамс први пут је говорила о томе како је била злостављана са само десет година од стране једне жене и како је то касније утицало на њен сексуални живот.

Ванеса је у Оприној емисији говорила о трауматичном лету пред пети разред основне школе када ју је много старија „кул" дјевојка орално задовољила док је боравила у кући породичних пријатеља у Калифорнији.

Како каже, иако није знала шта је снашло схватала је да се дешава нешто "што није требало да се деси". Наиме, ћерка њихових породичних пријатеља се једне ноћи искрала и дошла у њену собу, те је пробудила са чудним захтјевом.

Иако са десет година није могла да разумије шта се дешавало сјећа се да јој је пријало. Ипак, посљедице ове ситуације осјетила је годинама касније.

"Овај догађај је у мени пробудио сексуалност у годинама када није било вријеме за то. Срамота ме је годинама прогањала. И дан данас ми је жао што нисам добила прилику да ми прво сексуално искуство буде са мушкарцем у каснијим годинама"

Ванеса је рекла да родитељима никада није испричала за овај догађај, за који сматра да је од ње направио промискуитетнију особу у будућности.

"Била сам много знатижељнија по питању секса од својих вршњака", закључила је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана