Снежана Пророк у хуманитарној мисији

Глас Српске
Снежана Пророк у хуманитарној мисији

Избор за најљепшу дјевојку свијета није само такмичење у љепоти већ има и хуманитарни карактер. Тако је на недавно одржаној аукцији "Љепота са сврхом" организација "Мис свијета" сакупила 1.750.000 марака. Све дјевојке су донијеле поклоне из својих земаља, који су, захваљујући одређеним великодушним људима који су их куповали, продати, а новац који је сакупљен намијењен је за помоћ људима у Хаинану. На аукцији је учествовала и мис БиХ Снежана Пророк.

- Заиста сам поносна на себе што сам дио овог јединственог пројекта какав је избор за мис свијета. Пресрећна сам што сам и ја помогла људима на Хаинану, који су нас заиста дочекали отвореног срца. Хвала дирекцији Мис БиХ и Галерији палета Сарајево, који су обезбиједили ову слику која је продата за око 14.000 марака - изјавила је Снежана Пророк.

Ових дана дјевојке настављају увјежбавати кореографију са којом ће се представити на финалном избору за мис свијета 2010, а који ће се одржати 30. октобра 2010. године. Слободно вријеме дјевојке могу искористити и за куповину, а Снежана је купила сувенире за пријатеље и породицу.

На недавно одржаном такмичењу за мис бикини свијета у конкуренцији 120 дјевојака Снежана се пласирала међу топ 20 финалисткиња, што је најбољи резултат до сада. То јој је већ обезбиједило безбројне ангажмане за иностране модне агенције, али о томе ће размишљати послије избора за мис свијета 2010.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана