Снежана Пророк: Осјећај је неописив!

Глас Српске
Снежана Пророк: Осјећај је неописив!

Мис Републике Српске и Босне и Херцеговине, шеснаестогодишња Снежана Пророк, у интервјуу за интернет портал "Сарајево-џ.цом" представила се јавности уочи одласка на 60. јубиларни избор за мис свијета у Кини.

- Осјећај је заиста неописив! Све оно о чему сам маштала постало је стварност. Побједом сам остварила своје снове! То сам ја, Снежана Пророк, мис Босне и Херцеговине, и та ће ме титула пратити цијели живот. Велика је част бити најљепша дјевојка у земљи - описала је Снежана колико јој значи титула најљепше дјевојке у држави.

Додала је да ће се у Кини трудити да своју земљу представи у најљепшем свјетлу.

- Настојаћу да својим понашањем и радом свијету покажем да долазим из једне не тако велике земље, али земље у којој сви људи имају велико и топло срце. Желим пренијети позитиван став наших људи управо путем свог става - поручила је Снежана.

Снежана је ученица трећег разреда гимназије и стога су, како каже, сви њени професори и колеге, а посебно родитељи, поносни што је тако млада већ постала тако успјешна.

За себе каже да је дружељубива, да воли добру музику и књиге, а понекад напише и понеку пјесму. Када је у питању стил облачења, настоји да увијек изгледа женствено и лијепо, али примјерено њеним годинама и ситуацији и с укусом. Открила је и да је заљубљена, те да њену пажњу привлаче образовани, занимљиви и духовити мушкарци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана