Снежана Пророк: Можда ми хаљина донесе срећу

Глас Српске
Снежана Пророк: Можда ми хаљина донесе срећу

Пред три милијарде гледалаца мис БиХ Снежана Пророк у суботу ће се такмичити на Избору за мис свијета у кинеском граду Сања. На досадашњим припремама у Кини наша представница је, како сама каже, веома добро промовисала БиХ, због чега се нада, али и бори да ове године на најпрестижнијем избору љепоте БиХ буде пласирана на високо мјесто.

За сада, према резултатима кладионица "Вилијам Хил", Пророковој се смијеши 59. мјесто са квотом 51. Међутим, како се из дана у дан кладионичарске прогнозе мијењају, можда ће се и Снежана Пророк из златне средине међу осталим учесницама за мис свијета 2010. године помјерити на неко више мјесто.

- На оваквим такмичењима крајњи поредак се никад не зна, а можда ће ми и креација коју ћу носити на финалној вечери донијети срећу. То је хаљина коју је дизајнерка Пламенка Стојић направила од црвеног сатена преко којег је нашивена црна чипка са цвјетним узорком - рекла је Пророкова пред финално представљање на Избору за мис свијета, прије којег је обишла најзанимљивија мјеста у Кини.

- Прво сам обишла заливе Финикс Парк и Јалонг, гдје сам упознала природну љепоту острва Хаинану. Ипак, међу толико дивних ствари, које сам доживјела и видјела, оно чиме сам се одушевила био је парк Луохуитоу. У том дијелу, у луци, се налази и много рибарских бродова што Сању чини још сликовитијом - истакла је Пророкова, сматрајући да је посјета "World's Enda", гдје се налазе величанствене стијене, била пун погодак организатора.
У односу на мис БиХ, представница Србије Милица Јелић има нешто боље прогнозе за предстојеће такмичење, која се тренутно налази на 35. мјесту, док је три мјеста испред Пророкове мис Хрватске Катарина Банић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана