Снежана Пророк: Колекција је прекрасна!

Глас Српске
Снежана Пророк: Колекција је прекрасна!

Новоизабрана мис БиХ и Републике Српске Снежана Пророк активно се припрема за предстојећи избор за најљепшу дјевојку свијета у Кини, а у склопу припрема већ је пробала модну линију реномиране куће "Carmen Line" специјално намијењену за њен наступ.

- Колекција коју је за мене припремила та модна кућа, чији су власници Пламенко и Зорислава Стојићпрекрасна је и јако сам срећна да ме управо оваква реномирана кућа облачи - истакла је мис БиХ у интервјуу који је дала Срни.

Она је напоменула да је одушевљена чињеницом да јој лента најљепше дјевојке у БиХ омогућава да носи хаљине високе моде.
- Добила сам од "Carmen Line" много хаљина за свечане вечерње прилике, коктел хаљине, као и хаљине за дневне прилике. Осим хаљина, власници ове модне куће обезбиједили су ми обућу и накит који иду уз ове хаљине те им захваљујем за све - додала је мис БиХ.

Снежана је изразила наду да ће на такмичењу у Кини остварити добар пласман како би грађани БиХ били поносни на њу.

- Очекујем прелијепо дружење са осталих 120 дјевојака из различитих дијелова свијета. То ће за мене бити једно незаборавно животно искуство, а сама помисао да ће на једном мјесту бити толико различитих људи и различитих култура фасцинира ме - рекла је нова мис БиХ која за седам дана путује у Кину на ово велико такмичење.

Снежана Пророк има много обавеза које мора да изврши прије одласка на свјетско такмичење љепоте.

- Од када се завршио избор за мис БиХ, свакодневно ми стижу честитке, а већ сам гостовала у емисијама бројних медијских кућа. Очекује ме и сликање за насловницу магазина "Макси" - нагласила је Пророкова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана