Шерон Стоун тјеши Антонија Бандераса

Агенције
Шерон Стоун тјеши Антонија Бандераса

Холивудски глумац Антонио Бандерас, који се послије 18 година развео од Мелани Грифит, наводно је утјеху пронашао у још једној холивудској звијезди, фаталној Шерон Стоун. Како амерички медији наводе, између Шерон и Антонија је увијек постојало "оно нешто", а сада су блискији него икад раније.

- Они су годинама велики пријатељи и одувијек су отворено кокетирали. За сада је све опуштено, а из поштовања према Мелани не желе још да објављују своју везу. Без сумње, хемија међу њима постоји. У августу иду заједно на одмор. Обоје су већ два пута били у браку па сада само уживају - навели су блиски пријатељи славне глумице.

Иако је Грифитова раније рекла да јој не смета да обоје крену даље у животу, па и у љубави, добро упућени извори тврде да јој неће бити свеједно када чује ко је нова дјевојка њеног бившег супруга.

Шерон или жена ниских страсти, како је зову због изазовне улоге у филму "Ниске страсти", оцијењена је и као најинтелигентнија глумица на свијету, а била је у вези са многим утицајним мушкарцима. Усвојила је три сина, изгубила старатељство над једним, имала је два спонтана побачаја и мождани удар, а сајентологију је замијенила будизмом. Признања њеној љепоти на неки начин озваничена су и тиме што је магазин "People" уврстио међу 50 најљепших жена на свијету, а "Empire" у 100 најсексепилнијих глумица у историји кинематографије.

Рођена је 10. марта 1958. године у малом индустријском граду Мидвилу, у америчкој савезној држави Пенсилванија као друго од четворо дјеце фабричког радника Џозефа Стоуна и општинског књиговође Дороти. Била је изузетно везана за оца, који је неконвенционалним васпитањем одмалена учио да буде свјесна своје посебности ако жели да направи нешто више у животу. Она ни по чему није била просјечно дијете. Проговорила је и проходала веома рано, у предшколском периоду сама је научила да чита и пише и одмалена је показивала занимање за различите ствари. Признала је да је одувијек жељела да оствари глумачку каријеру и да постане нова Мерилин Монро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана