Шерина кћерка званично мушкарац

Глас Српске
Шерина кћерка званично мушкарац

Популарна Шер и службено је ових дана добила сина. Наиме, њена кћерка Честити промијенила је недавно пол, а ових дана јој је и на суду признато да је мушкарац. Тако је годину дана послије промјене пола Чаз Боно, изашао срећан из суднице у Санта Моники јер је му је и одобрен захтјев за службену промјену пола и имена.

- Чаз не може бити срећнији. Ово је јако важан корак у његовој трансформацији и увелико ће му помоћи то што ће промијенити документе и свима показати ко је он стварно - изјавила је његов адвокат Кристина Верц.

Боно је с процесом промјене пола почео прије годину дана, након што је напунио четрдесет година. Недавно је изјавио да му је одлука о промјени пола била најбоља у животу.

- Осјећам се пуно удобније. Одувијек сам се осјећао као мушкарац. Живот је кратак и драгоцјен, а ово сам ја. Коначно могу бити то што јесам - изјавио је Чаз.

Процес промјене пола траје око пет година, а Чазу су за сада уклоњене груди те прима хормонску терапију.

Да је хомосексуалка, Честити је открила док је студирала у Њујорку. Сони је чињеницу прихватио одлично, а Шер је признала да је изгубила контролу.

- Пукла сам. Увијек сам мислила да ће моја кћерка имати породицу - изјавила је тада пјевачица.

Тада је Честити напустила факултет и открила свијету да је геј. Шер се у међувремену помирила с том чињеницом, а сада Честити постаје Чаз. Чаз је у вези с Џенифер Ела већ четири године, која га у промјени пола здушно подржава.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана