Сексепил руске шпијунаже

Глас Српске
Сексепил руске шпијунаже

Истог дана када је руски предсједник Медведев одликовао Aну Чепмен, протјерану из СAД под оптужбама за шпијунажу, на киосцима у Русији појавило се најновије издање руског "Максима" у којем је она главна звијезда.

 Лијепа руска шпијунка не мирује. За мање од мјесец стигла је да испрати космонауте који су "сојузом" отпутовали на Међународну свемирску станицу, да се запосли као савјетница предсједника једне банке, добијеорден од предсједника Русије и слика се за мушки часопис "Максим".
Најсексепилнија руска шпијунка отишла је у Кремљ да прими орден са још десет колега који су са њом протјерани из СAД, када се на трафикама управо распакивао најновији број руског магазина за мушкарце у којем је она главна звијезда. У "Максиму" се Aна није баш разголитила, али позира у изазовном чипкастом доњем вешу, са пиштољем као права шпијунка. Aна не заокупља само пажњу руске јавности, па је тако прије пар мјесеци једна америчка компанија за продукцију филмова за одрасле саопштила да је руској шпијунки понудила улогу на филму. Како преносе страни медији, примамљив уговор руској шпијунки понудила је продукцијска кућа "Вивид", позната по порно-филмовима. Објашњавајући ту одлуку, оснивач и копредсједник компаније Стивен Хирш изјавио је да је она најсексепилнија шпијунка посљедњих година и да је била омиљена у медијима.

- Мада није имала много успјеха као шпијунка, мислимо да би могла да буде одлична глумица у једном од наших идућих филмова - рекао је Хирш.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана