Сари Џесики вјетар подигао хаљину

Глас Српске
Сари Џесики вјетар подигао хаљину

Популарне глумице из "Секса и града" завладале су црвеним тепихом у Њујорку. На свечаној премијери другог наставка филма, у гламурозној Валентиновој хаљини истицала се Сара Џесика Паркер. Иако су је године сустигле, глумица Сара Џесика Паркер све је присутне оборила с ногу.

Као што и приличи главној звијезди вечери, Сара је на црвеном тепиху засјала у гламурозној хаљини популарног Валентина.
Осим што се истицала упадљивом, жутом бојом, хаљина је била и више него лепршава. Како је доњи дио хаљине био подијељен на "репове", они су се непрестано дизали јер је вјетар те вечери немилице дувао.
Иако се Сара свим снагама трудила да обузда несташну хаљину, у једном тренутку вјетар је подигао и открио задњицу славне глумице.
Сара је на црвени тепих стигла у пратњи супруга Метјуа Бродерика, од којег се није одвајала. Иако је те вечери изгледала беспријекорно, будном оку фотографа нису промакле "објешене" руке и изборано лице глумице. Као и обично Сара Џесика је на ногама имала вртоглаво високе потпетице које су истакле дебеле вене на њеним ногама. Чини се да је дугогодишње ношење популарних "манолица" учинило своје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана