Разводи се Кристина Aгилера

Глас Српске
Разводи се Кристина Aгилера

Кристина Aгилера разводи се од супруга Џордана Бретмена, а сада су у јавност почели да излазе сочни детаљи о њиховом браку. Тако страни медији доносе вијести о томе како је пјевачица имала отворени брак те се тако могла виђати с другим женама. Једна анонимна дјевојка изјавила је да се пјевачица преко свог тјелохранитеља покушала спојити с њом. Кристина је наводно послала тјелохранитеља да приђе дјевојци те је пита да ли би се "дружила" са њом.

Тјелохранитељ ми је рекао да је у њиховом браку нормално да Кристина доводи дјевојке кући, а Џордан са тим нема проблема. Срела сам је у геј клубу у којем ми је рекла да се воли играти са дјевојкама, изјавила је непозната дјевојка, која је дружење са славном пјевачицом одбила. Своје одбијање објаснила је чињеницом да јој је све то било помало чудно. Са сигурношћу је тврдила да је пјевачица тражила неког кога би довела кући, а претпоставила је да је до развода дошло због Џорданове љубоморе.

Браку није помогло ни романтично путовање у Италију, којим је Кристина љетос изненадила Џордана. Aмерички медији већ неко вријеме навелико нагађају о томе шта је довело до разлаза, а један од трачева је био да је између пјевачице и продуцента коначно пукло након што се Кристина вратила с "дивљег" викенда из Мексика, гдје је са Никол Ричи славила њено скоро вјенчање с дугогодишњим партнером Џоелом Меденом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана