Развиде се и Нивес Целзијус и Дино Дрпић

Story.hr
Развиде се и Нивес Целзијус и Дино Дрпић

Бивши фудбалер већ се иселио из њиховог дома у загребачким Шестинама и привремено борави код својих родитеља.

Нивес Целзијус (32) и Дино Дрпић (32) се разводе послије девет година брака.

Хрватска старлета је сама потврдила да је дошао крај браку "Истина је, разводимо се.  И поред неизмјерне жеље, труда и љубави, која је неоспорна, нисмо успјели да спасемо наш брак. Тужна сам и не желим више говорити о тој теми. Вољела бих да можемо да избјегнемо медијску помпу. Вјерујем да ћемо Дино и ја све ријешити мирним путем", закључила је Нивес и додала да ће Дино у њој увијек имати великог пријатеља.

Бивши фудбалер већ се иселио из њиховог дома у загребачким Шестинама и привремено борави код својих родитеља. Пар је у браку био девет година, а заједно имају двоје дјеце, сина Леонеа (8) и ћерека  Таисху (6).

Подсетимо, ово је други развод познатих у Хрватској, прије десетак дана хрватски пјевач Владо Калембер и његова супруга волончелиста Ана Руцнер су одлучили да се разводу. Вишегодишња нагађања како брак познатог пара више не функционише су истинита јер су Ана и Владо службено покренули бракоразводну парницу у Загребу. Познати пар се споразумно разводи и договорили су се још прије неколико недјеља да ће њихов син Дариан и живјети са мајком, док ће Владо плаћати алиментацију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана