Први снимак Новака и Јелене на Светом Стефану

Агенције
Први снимак Новака и Јелене на Светом Стефану

Новак и Јелена су у уторак увече стигли авионом у Тиват, а потом се упутили на Свети Стефан.

Направљен и први снимак њиховог доласка на мјесто на којем ће сутра бити свадба, преноси Блиц.

Ђоковић се имао рашта и родити

На брду наспрам Светог Стефана, гдје се обављају посљедње припреме пред сутрашње гала-вјенчање српског тенисера Новака Ђоковића и његове вјеренице Јелене Ристић, јутрос је освануо необичан транспарент.

На огромном платну испред мале цркве исписано је "Имао се рашта родити", што је дио Његошеве фразе "Благо томе ко довијек живи, имао се рашта и родити", из "Горског вијенца".

Према информацијама са лица мјеста, транспарент су израдили и поставили млади мјештани из околине чувеног Свеца, пише Вијести.ме.

Фанови српског тенисера једино овако и могу да му упуте поруке подршке, с обзиром на опсадно стање које већ други дан влада на Светом Стефану и око њега.

Приватним авионом Новак и Јелена су синоћ слетјели око 19.45 на тиватски аеродром, који су окупирале екипе новинара, док је породица младожење у исто вријеме стигла редовним летом Монтенегро Аирлинеса.

Младенци су стигли неочекивано касно, па је генерална проба вјенчања која је била заказана за 19 сати одржана са закашњењем.

Током "свадбе вијека" знатижељни неће моћи ни да приђу Милочеру,јер је на готово сваких пет метара, по један припадник приватног обезбјеђења и полиције.

Држава Црна Гора ставила је на услугу Ђоковићу и службенике полиције из сектора за обезбјеђење лица и ствари, који ће остати на Светом Стефану до 12. јула за када је најављено црквено вјенчање.

У Црну Гору су пристигли и припадници српских безбједносних служби, како би, заједно са Новаковим личним обезбјеђењем, припадницима противтерористичке једнице, пружили потпуну сигурност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана