Принц Вилијам се жени

Глас Српске
Принц Вилијам се жени

Насљедник британске круне принц Вилијам (28) требало би да се ожени на прољеће 2012. године. Према писању британских медија, принц Вилијам и његова дугогодишња дјевојка Кејт Мидлетон (27) планирају да гламурозну церемонију вјенчања организују у исто вријеме када ће Лондон бити домаћин Олимпијских игара, а краљица Елизабета II прославити Дијамантски јубилеј.

- Цијели свијет ће тада гледати у Лондон и то је и најбоља прилика за вјенчање једног краљевића. За то су добили и сагласност краљице јер је то и најбоља прилика за промоцију краљевске породице и Британије - рекао је извор близак краљевској породици.
Запослени у Бакингемској палати су, наводно, већ добили упутства како да припреме "краљевско вјенчање", чији датум је "државна тајна".
Вилијам и Кејт у вези су већ шест година, а за то вријеме медији су пуно пута спекулисали о датуму вјенчања, али су од принца добијали исти одговор: "Када напуним 30 година", што ће бити управо 2012. године.
Када се ожени, Вилијам ће морати да "заборави" лумповање по лондонским клубовима, напусти војну обуку и посвети се краљевским обавезама јер ће он и Кејт постати будући краљ и краљица Велике Британије.


Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана