Принц Хари и Кресида раскинули

Агенције

Вијест да је британски принц Хари раскинуо двогодишњу везу са манекенком Кресидом Бонас шокирала је јавност.

Раскид је многе изненадио пошто се причало о скорашњој вјеридби па чак и притисцима из палате да се што прије вјенчају. Међутим, Кресида није могла да се носи са свим притисцима које са собом носи титула дјевојке принца. Она жели да буде слободна дјевојка, али то у посљедње вријеме више није могла да буде. Превише пажње било је усмјерено  према њој као будућој жени принца Харија.

На почетку везе су баш због тих разлога крили своју љубав. Али, временом нису могли да избјегну радознале погледе и насловне стране таблоида. Млади пар није издржао велику медијску пажњу, мада неки извори тврде да још увијек постоји шанса да се помире.

Неколико пута је спомињано и да се дјевојка принца Харија не допада његовом оцу Чарлсу. И док једни тврде да се пар растао споразумно, други кажу да Хари сматра да је Кресида презахтјевна и да је због тога одлучио да је напусти.

Пријатељи блиски пару потврдили да је дошло до раскида и да су Кресида и Хари одлучили да наставе даље као пријатељи. Принц је недавно планирао да је запроси, али како преносе страни медији, ипак је одлучио да двадесетпетогодишња Кресида није за њега. Она је прошлог мјесеца заједно са Харијем присуствовала свом првом службеном догађају, а можда је баш тај детаљ утицао на раскид младог пара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана