Принц Чарлс је геј!

Глас Српске
Принц Чарлс је геј!

Према писању британског таблоида "Глоуб", који се позива на добро упућене анонимне изворе, принц Чарлс је геј! Најстарији син краљице Елизабете наводно већ 30 година крије да је хомосексуалац.

Принц, који се недавно вратио са десетодневног путовања по Индији и Персијском заливу, сазвао је хитне кризне разговоре са старијим сином принцем Вилијемом, другом супругом Камилом Паркер Болс и најближим помоћницима, преноси "Aло". Таблоид тврди да је принц Чарлс до сада имао три тајна љубавника и да су му бракови са принцезом Дајаном, са којом има два сина, и Камилом заправо само маска. Према незваничним информацијама, управо је Камила кривац за разоткривање Чарлса као хомосексуалца јер се пар жестоко посвађао и налази се пред разводом. "Глоуб" подсјећа и на тврдњу Џорџа Смита, који је 11 година био помоћник краљице Елизабете и који је тврдио да је једном приликом када је принцу носио доручак у кревет престолонасљедника затекао у сексу са мушкарцем. Смит је касније добио отказ, а наводно је његово свједочење имала снимљено на касети и принцеза Дајана, која је под неразјашњеним околностима погинула у саобраћајној несрећи у једном париском тунелу 31. августа 1997. године. Смит је пронађен мртав у Велсу 24. августа 2005. године, а имао је 44 године.

- Чарлс је ноторни геј. Он је највећа краљица у Великој Британији. Због тога је и пропао његов брак са Дајаном, којој је плаћао милионе да ћути о његовој сексуалности. Он чак и није отац принца Харија јер годинама није имао секс са Дајаном. Брак са Камилом му је послужио као још једна маска - рекао је Колин, мушка проститутка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана