Празник моде и свјетских модних брендова

М. П.
Празник моде и свјетских модних брендова

Модна манифестација "Fashion day 2010" биће одржана вечерас у Банском двору Културном центру у пет ревијских програма, од 16 до 20 часова, у организацији Удружења манекена и дизајнера Републике Српске.

Како је истакла директор Удружења Наташа Гајић, сви поклоници моде моћи ће да уживају у богатом програму који су припремили, као и да се упознају са новим колекцијама водећих свјетских модних брендова.

- Дефинитивно ће свако моћи да пронађе нешто за себе, јер ће се представити брендови који обухватају како одјећу тако и обућу, накит и модне додатке. Биће ту и колекција за дјецу која обилује шареним детаљима, а нарочито ћемо обрадовати будуће младенце представљањем нових вјенчаница и свечаних одијела - рекла је Гајићева.

Тако ће, између осталих, публици представити своје нове колекције салон вјенчаница "Фортуна", бутик "Рома", "Јелена шоп", "Nicola's", "Студио Хера", "Iana", "Sportina group", "City time ", "Exclusive fashion butique", "Euro line", "Springfield" млади дизајнер Коста Миљковић из Бањалуке, те гост из Хрватске дизајнер Зоран Мрвош.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана