Познати мрзе друштвене мреже

Агенције
Познати мрзе друштвене мреже

Вирус звани друштвене мреже није заразио све познате личности. Популарни селфији, који су преплавили профиле познатих на "Инстаграму" или "Фејсбуку", ипак немају код свих потпуну доминацију.

Најбољи доказ за то су Џорџ Клуни, Анђелина Џоли или Џенифер Анистон о чијим животима никада нећемо ништа сазнати на друштвеним мрежама, јер их игноришу.

Холивудска звијезда Џорџ Клуни познат је као један он највећих противника друштвених мрежа, те је недавно у "Esquire" магазину све богате и славне особе које имају "Твитер" назвао будалама, а послужио се и врло сликовитим описима шта би све радије радио него имао профил на "Фејсбуку".

Глумица Кристен Стјуарт, иако има профил на "Твитеру", друштвене мреже сматра правом невољом.

- Често ми се дешавало да изађем са пријатељима у провод како бих се опустила, а неко ко сједи поред мене одмах објави фотографију гдје сам. Кад то виде папараци одмах се појаве и ту је проводу крај - рекла је глумица.

Глумице Анђелина Џоли и Џенифер Анистон дијеле незаинтересованост према технологији. Џолијева је признала да не зна ни укључити компјутер, а Анистонова да се диви људима који се разумију у технологију.

Топ модел Кејт Мос никако не воли камере и фотографије у слободно вријеме. О постојању многобројних друштвених мрежа каже да су оне допринијеле томе да више не постоје границе приватности и људи се превише експонирају, али истовремено нарушавају и туђу приватност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана