Познате даме које су одлучиле да немају дjецу

Aгенције
Познате даме које су одлучиле да немају дjецу

Недавна изјава глумице Кристине Хендрикс да она и супруг не желе дијете, већ пса изазвала је много пажње и покренула дебате о родитељству.

Иако су богате и моћне многе познате даме не желе да жртвују свој начин живота зарад потомства. Прочитајте које су се то звијезде одлучиле на живот без дјеце и зашто...

Челси Хендлер

"Дефинитивно не желим децу. Мислим да не бих била добра мајка. Не желим да родим дијете, а да га одгаја дадиља. Ја за дијете заиста немам времена", рекла је позната водитељка.

Елен Деџенерис и Порша де Роси

"Дијете стварно мора да се жели, а ми га не желимо толико. Елен и ја уживамо у браку који је диван и без дјеце", рекла је глумица Порша де Роса.

Камерон Дијаз

"Имам невјероватан живот. У неку руку овакав живот управо и имам јер немам дјеце. Не мислим ништа лоше о родитељству, напротив. Једноставно свако има права на свој избор"

Рене Зелвигер

"Мајчинство ми никада није била амбиција, не допада ми се. Никада нисам имала такву врсту животних планова. Прихватам ствари онако како ми долазе у живот. Само желим да будем независна и бринем се о себи"

Ким Катрал

"Дјеца су ми у почетку забавна и слатка, послије неког времена добијем главобољу од њих. Људи су толико вршили притисак на мене да кажем зашто немам дјецу. Једноставно никада нисам била спремна. Можда ми улога биолошке мајке једноставно није суђена у овом животу", каже звијезда серије "Секс и град".

Опра Винфри

 

"Никада нисам имала дјецу, никада нисам ни помишљала да имам дјецу. Сада имам 152 ћерке, а очекујем их још 75 слиједеће године", рекла је водитељка алудирајући на ученице Опра Винфри академије за дјевојчице у Африци.

Зои Дешанел

"Дјеца никада нису била центар моје пажње. Моја сестра је мајчински настројена. Ја волим дјецу и волим да будем у њиховој близини, али никада нисам сматрала да је то нешто што ми је потребно у животу. Једноставно треба ми посао, морам да радим, волим да радим", каже звијезда серије "Нова дјевојка".

Ева Мендес

"Не желим да имам дјецу. Волим малишане, слатки су, али волим и да спавам дуго, а и превише се бринем око свега", рекла је још 2007. године (прије везе с Рајаном Гослингом).

Хелен Мирен

"То није била моја судбина. Увијек сам мислила да ћу имати дијете и чекала да се то деси, али никада није. Искрено, нисам превише марила за оно што људи мисле о мени"

фото: Бета/АП

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана