Повећала груди да би скренула пажњу са задњице

Aгенције
Повећала груди да би скренула пажњу са задњице

Коко Остин, ријалити звијезда и супруга познатог репера Ајс Тија открила је да често није довољно самоувјерена, те да је то један од разлога зашто је повећала груди.

Иако своје тијело често воли да показује у јавности и истиче своје облине Коко, која је поријеклом Српкиња, каже да има својих несигурности.

Управо је та несигурност главни кривац због ког је повећала своје груди.

"Груди сам повећала јер сам хтјела да скренем пажњу с великих бокова. Тад се сматрало да си дебео ако имаш велику задњицу, а ја нисам хтјела да ме сматрају дебелом", изјавила је.

Откако је повећала груди Коко каже да се много боље осјећа у сопственом тијелу, а то нам сваки дан показује фотографијама на Инстаграму. Штавише, Коко је постала опсједнута фитнесом и сваки дан вјежба чиме још више истиче своје облине.

Иначе, ријалити звијезда је недавно на Твитеру коначно открила своје право порекло. Наиме, у одговору једном обожаватељу који јој је појаснио да Југославија више не постоји, те се заинтересовао за то да ли је Хрватица, Босанка, Словенка или Српкиња, она је била много одређенија у дефинисању свог поријекла и рекла да је Српкиња.

>

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана