Папараци уловили Батлера и српску манекенку

Глас Српске
Папараци уловили Батлера и српску манекенку

Иако су се заједно појављивали у јавности, до сада се сматрало да "нема много истине" у изјави српске манекенке Мартине Рајић да је у вези са глумцем Џерардом Батлером, који је у Београд дошао на снимање филма "Кориолан". Фотографије објављене на интернет порталима доказале су супротно - папараци су снимили пар како размјењује њежности.

Мартина Рајић, звијезда спота "Фејс" Милана Станковића,  својевремено је изјавила да је у вези са славним глумцем, али да је прерано да прича о "заједничкој будућности".
- Јесмо заједно, али стварно се виђамо тек неколико дана тако да не могу више да кажем о евентуалној будућности наше везе. Могу да кажем да је врло шармантан, занимљив и изненађена сам колико је нормалан - рекла је тада манекенка и додала да "по природи није љубоморна", као и да не би раскинула са Батлером ако би је "преварио".
- Очекујем да има везе за једну ноћ. То ми сигурно не би сметало. Шта ће бити са нама када оде не знам, сада је добро, виђамо се свакодневно, чујемо се стално када није заузет снимањем - каже Рајићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана