Ова дјевојка је успјела да укроти Балотелија

Агенције
Ова дјевојка је успјела да укроти Балотелија

Вјеровали или не, Балотели је запросио своју дјевојку Фани Негуешу, а она је заузрврат исказала љубав тако што је истетовирала његово име на руци.

Иако су вјерени само недјељу дана белгијски модел Фани је истетовирала стихове посвећене вјеренику Марију Балотелију на унутрашњој страни лијевог бицепса.

Пар се вјерио пред сам почетак Свјетског првенства у фудбалу када је двадесеттрогодишњи фудбалер затражио њену руку.

"Вечерас сам рекла најважније ’Да’ у животу", написала је она на Инстаграму.

Фани је највећа подршка репрезентације Италије па је тако на мечу против Британије донијела срећу свом вјеренику са трибина, те су побиједили 2:1.

Иначе, пар је заједно од 2012. године, а након првих седам мјесеци везе Фани је оставила нападача репрезентације Италије када се „нашалио" да ако Реал Мадрид побједи сви играчи могу да спавају с њом.

"Ако се Реал Мадрид врати у Лигу шампиона, дозволићу мојој дјевојци да спава са њима", навеле су цитат шпанске новине „Ас анд Марца".

Прије свега тога он је говорио да се "никада није осећао тако опуштено у присуству једне жене", као и да би "могао читав живот да проведе с њом".

Прије везе са Фани Балотели је био у вези са Рафаелом Фико која је родила његово дијете, дјевојчицу Пиу. За читаву ову причу везују се скандали пошто Марио није хтио да је призна. Ни резултат ДНК теста није мотивисао фудбалера да буде бољи отац, па се тако његова бивша жали да ћерку уопште не виђа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана