Отпустили су ме јер сам била превише дебела за њих

Агенције
Отпустили су ме јер сам била превише дебела за њих

Манекенка Криси Тејген тренутно је једна од најтраженијих модела на свијету, али изгледа да није одувијек била тако популарна...

Криси је за магазин "DuJour" открила како је једном, када је била доста млађа, била отпуштена са снимања модног едиторијала за ланац уличне моде "Форевер 21" јер је према њиховим стандардима била превише дебела.

"На снимању фотографија за "Форевер 21" позвали су ме из моје агенције и рекли ми да морам да напустим сет јер су се из ове модне куће жалили да сам превише дебела", пожалила се супруга певача Џона Леџенда.

Манкекнка која данас позира за најславније магазине као што су Спортс илустрејтед, Вог, Есквајер, Гламур, послала је поруку овој робној марки: "И мрзим "Форевер 21"! Много вас мрзим. Искрено, најгори сте", није крила своју љутњу Криси.

Криси је познати гурман и никада није крила да обожава да кува и избjегава драстичне дијете карактеристичне за манекенке.

Па иако је једна од најпознатијих модела данашњице, Криси је једном приликом открила како манекенство не сматра озбиљним послом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана