Откривене нове Бекамове љубавнице

Глас Српске
Откривене нове Бекамове љубавнице

Фудбалер Дејвид Бекам, који је раније супрузи Викторији и цијелој јавности признао аферу са секретарицом, опет је тема трачева. Aустралијски часопис "Фамоус" објавио је да Бекам није вјеран својој Викторији и откривене су чак три нове љубавнице познатог фудбалера.

Бекам је послије признања да је Викторију варао са бившом секретарицом Ребеком Лос, молио супругу да му опрости и заклео јој се на вјерност.
У медијима су се послије тога појављивале многобројне дјевојке које су тврдиле да су му биле љубавнице.
Једна од њих је била и плавокоса Швеђанка Фрида Карлсон, која је тврдила да је упознала Дејвида у Базелу. Фрида објашњава да је Дејвиду одмах запела за око и да су брзо послије упознавања почели да се страствено љубе.
Послије ње, новинари "News Of The World" објавили су да је Дејвид слао SMS поруке експлицитног садржаја шпанској манекенки и глумици Естер Канадас.
Бекам је све оптужбе одбацивао, а Вики је супругу давала подршку.

Ипак, приче о његовој невјери опет су постале врућа тема, а посебно у Aустралији. Јунско издање часописа "Famous Magazine" на насловници бомбастично најављује откривање нових Бекамових љубавница. У тексту је најављено разоткривање Дејвида Бекама. Редакција часописа тврди да имају доказе о његовој невјери и да постоје три дјевојке са којима је Давид био у вези посљедње три године. Њихов идентитет држи се у тајности. Ни Дејвид ни Викторија још се нису огласили поводом тих прича.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана