Они нису срећни као што људи мисле

Агенције
Они нису срећни као што људи мисле

И поред изјаве, након инциденда у лифту, да свака породица има своје проблеме, који се десио између певачицине сестре Соланж и репера Џеј Зија, страни медији све више пишу како пјевачица и репер имају проблеме у браку који ће се највјероватније завршити разводом.

Наиме, према писању америчког магазина "Life & Style", на помолу је један од највећих и најружнијих развода међу славним личностима.

Бијонсе то за сад вjешто крије јер не жели да наруши имиџ савршене породице који је мукотрпно градила.

"Бијонсе је веома опрезна када је њен имиџ у питању и све што ради је унапред испланирано. Она је опсjеднута сликом савршене породице. Међутим у посљедње вријеме ситуација није никако добра, а развод само што се није десио" рекао је неименовани извор.

У прилог томе говори и чињеница да је пјевачица почела процедуру ласерског скидања тетоваже римског броја четири "IV" коју има на прсту, а који представља датум њиховог вjенчања, али и датуме њихових рођендана. Џеј Зи је рођен четвртог децембра, а Бијонсе четвртог септембра.

Идентичну тетоважу има и Џеј Зи, а многи се питају зашто тетоважа на Бијонсиној руци, тачније прсту бледи, као и који је прави разлог њеног уклањања.

"Слика која се приказује у јавности указује да славни пар има све, али иза затворених врата Бијонсе и Џеј Зи и нису тако срећни као што сви мисле" навео је извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана