Оксана мислила да ће је Мел убити

Глас Српске
Оксана мислила да ће је Мел убити

Бивша дјевојка глумца Мела Гибсона, Оксана Григоријева рекла је да је стрепјела за сопствени живот и живот њихове кћерке током свађе почетком године, пошто је глумац, како она тврди, био наоружан. Пјевачица која је рођена у Русији, а живи у СAД, први пут јавно је испричала да је Гибсон, током свађе у јануару, ударао и давио, те да је тада код себе имао пиштољ.


- Стрепјела сам за сопствени живот и за живот моје кћерке. Мислила сам да ће ме убити - изјавила је Григоријева.
Оксана је казала и да аудио-записе њихове свађе није објавила она, али није рекла ни како су снимци Гибсонових расистичких и увредљивих коментара на њен рачун доспјели у јавност, пише Мондо.
- Нисам га одмах пријавила полицији јер нисам жељела да га понизим, али када је наставио са насиљем и пријетњама, морала сам. Нећу му дозволити да ми узме кћерку. Храбро стојим пред насилником који је веома богат и славан - рекла је Оксана у интервјуу магазину "Пипл".

Подсјећамо да је снимак телефонског разговора Оксане Григоријеве и Мела Гибсона доспио на интернет, а на снимку је обиље псовки и пријетњи познатог глумца.

Оксана је у разговору рекла да се плаши за живот своје ћерке.

- Јеси ли заборавио да си нас замало убио, какав човек удара жену која држи дијете и разбија јој зубе? - једна је од реченица које је Оксана успјела да изговори у укупно осам минута Меловог урлања.

Против Гибсона ће бити покренута истрага због насиља у породици, пошто је овим снимцима откривено да је тукао Оксану у фебруару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана