Одважније креације Викторије Бекам

Глас Српске
Одважније креације Викторије Бекам

Пету колекцију некадашње “спајс-дјевојке” Викторије Бекам јавност је могла да види на седмици моде у Њујорку. Искорачивши стидљиво из безбједног “окружења” мале црне хаљине и уске сукње, дизајнерка је за моделе једноставног кроја одабрала њежне боје, а специјално изненађење биле су наочаре са шљокицама.

Модна колекција за прољеће 2011. године Викторије Бекам одржана је у недјељу у Нјујорку, а модне креације су одисале женственошћу.

Вишеструко талентована дизајнерка открила је како су неки модели “захтијевали” од ње да изађе из своје “безбједне зоне”, а то подразумијева да се за тренутак ставе по страни мала црна хаљина и уска сукња.

У модне воде Викторија је упловила још 2004. године и може се рећи да се до данас врло успјешно сналази. Недавно је номинована за британску модну награду, у категорији “Најбољи дизајнерски бренд”.

Модном пистом у Њјујорку прошетале су манекенке у лепршавим хаљинама углавном њежних боја, а љубитеље моде префињеног укуса посебно су обрадовале креације у боји бакра.

Викторија Бекам ни овог пута није заборавила да нас изненади интересантним избором необичних, али гламурозних модних детаљима. 

Наочаре са шљокицама, које је представила некадашња “спајс-девојка”, дефинитивно ће бити “ин” сљедећег прољећа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана