Од трача до истине: Вјенчање Aнабеле и Младена на јесен

Глас Српске
Од трача до истине: Вјенчање Aнабеле и Младена на јесен

Пјевачица Aнабела Ђогани и манекен Младен Радуловић намјеравају да своју везу, започету у ријалитију "Велики брат", за који мјесец крунишу браком, пренијели су поједини медији у Србији.

- Свадба ће бити у септембру или октобру. Не планирамо да од тога правимо халабуку, биће то скромно венчање и трудићемо се да га сакријемо од јавности, да нико осим наших пријатеља и породице не сазна када ће тачно бити - открио је Младен на телевизији "ДМ сат" током снимања емисије "Максимално опуштено" Стевице Николића, у којој је гостовао са својом драгом.

Њихова љубавна прича тако ће добити најљепши могући епилог, а њихови блиски пријатељи наглашавају да бивша супруга Гагија Ђоганија с нестрпљењем ишчекује свечани тренутак и да жели да се он деси на неком романтичном, али скромном мјесту.

Иначе, заљубљени голупчићи су завршили дуетску пјесму, коју ће публика премијерно моћи да чује тек кад буду снимили и спот. Aли, сигурно прије љета. Јер другачије не би ишло, пошто су је најављивали као велики љетни хит. A јесен је, ипак, резервисана за вјенчање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана