Од тра­ча до ис­ти­не: Весна Змијанац пје­ва­ла Вељи Илићу на ув­це

Глас Српске
Од тра­ча до ис­ти­не: Весна Змијанац пје­ва­ла Вељи Илићу на ув­це

По­зна­та српска фолк пје­ва­чи­ца и не­ка­дашњи секс сим­бол Ве­сна Зми­ја­нац пје­ва­ла је на про­сла­ви ко­ју је, ли­дер Но­ве Срби­је Веља Илић, ор­га­ни­зо­вао за сво­је пар­тиј­ске дру­го­ве у Aран­ђе­лов­цу.

Ка­ко су пре­ни­је­ли по­је­ди­ни ме­ди­ји у Срби­ји, на ис­том до­га­ђа­ју је нас­ту­пи­ла и мла­ђа­на Ка­ја Дувњак, а ба­кшиш је, што се и да­ло оче­ки­ва­ти, сти­зао са свих стра­на, та­ко да су пје­ва­чи­це до­бро на­пу­ни­ле сво­је "ка­си­це пра­си­це".

Не­ки од ме­ди­ја под­сје­ћа­ју да је при­је не­ко­ли­ко не­дјеља Ве­сна Зми­ја­нац изја­ви­ла да би ра­до пје­ва­ла за Или­ћа ако јој ри­је­ши про­бле­ме ко­је има с во­дом на њеном имању на пла­ни­ни Бу­куљи. Из­гле­да да је Веља при­те­као у по­моћ. За­слу­жио је да му пје­ва на ув­це. По­ште­но, не­ма шта, ко­мен­та­ри­шу по­је­ди­ни ме­ди­ји Ве­снин нас­туп на по­ме­ну­тој про­сла­ви.

Ка­да је о овој пје­ва­чи­ци ри­јеч, она се на­кон ви­ше­го­дишње па­узе вра­ти­ла пје­сми, и то за по­че­так нас­ту­па­ју­ћи у рес­то­ра­ну ко­ји држи њена ко­ле­ги­ни­ца Зо­ри­ца Мар­ко­вић у Ја­јин­ци­ма.

- Ве­сна ни­где ни­је пе­ва­ла 15 го­ди­на и ја­ко ми је дра­го што је прис­та­ла да пе­ва баш код ме­не - изја­ви­ла је не­да­вно Зо­ри­ца Мар­ко­вић, ви­дно за­до­вољна што има је­дну та­кву пје­ва­чи­цу у свом рес­то­ра­ну.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана