Од трача до истине: Тања Савић одлучила да се уда

Глас Српске
Од трача до истине: Тања Савић одлучила да се уда

Фолк пјевачица Тања Савић одлучила је да коначно каже судбоносно "да" свом вјеренику, аустралијском бизнисмену Душану Јованчевићу.

Наиме, иако се вјерила прије непуна два мјесеца, "Грандова" звијезда већ увелико планира велико свадбено славље са својим изабраником, преносе медији у Србији.

- Душан и Тања уживају у љубави, иако њихова веза функционише на даљину. Он због ње одлаже пословне обавезе јер не може дуго да издржи када су раздвојени. Након што су се верили, у строгој тајности су држали планове за венчање. Aли, последњих дана су у еуфорији где ће и како ће направити весеље, а по плановима, то ће бити у септембру - рекао је извор близак пјевачици који је желио да остане анониман.

Савићева је, иначе, и своју вјеридбу крила од јавности, али је ипак отворено потврдила медијске приче.

- Тачно је! Удајем се за Душана. Веома сам срећна због тога и једва чекам наше венчање. Сигурно је да ће венчање бити у Србији, а договарамо се да свадбу направимо и у Aустралији. Ускоро ћу бити удата жена - рекла је видно расположена пјевачица, која са поносом носи и показује вјеренички прстен од бијелог злата.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана