Од трача до истине: Сунчица Травица сликала саму себе

Глас Српске
Од трача до истине: Сунчица Травица сликала саму себе

Манекенка Сунчица Травица, дјевојка тенисера Виктора Троицког, стигла је на насловне странице многих таблоида због слика које су настале прије пет или шест година. На њима Сунчица сама себи позира пред огледалом у доњем вешу, а снимке је направила мобилним телефоном.

Лијепа Сунчица се сликала још као тинејџерка, када је жељела да оствари каријеру манекенке за доњи веш, па је пред огледалом "вјежбала" сликајући се у провокативним позама пред огледалом.

- Никада нигде не постављам фотографије из приватне архиве, па тако нико није могао да их скине. Постојале су такве слике где фотографишем саму себе, али пре пет-шест година и не знам зашто неко има потребу да опет покреће ову причу. Не радим ревије и не знам да ли бих се јавно сликала у доњем вешу. Можда и бих, али све зависи од понуде - рекла је Сунчица.

Медији откривају да је провокативне фотографије из тинејџерских дана манекенка из Руме убацила у свој компјутер, а процуриле су у јавност када је позвала сервисера да јој поправи рачунар. Тада су се ове слике појавиле на интернету и "рашириле" великом брзином.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана