Од трача до истине: Сергеј Трифуновић у вожњи с вишком промила

Глас Српске
Од трача до истине: Сергеј Трифуновић у вожњи с вишком промила

Након што је прије неколико мјесеци, не обазирући се на семафоре, четири пута прошао кроз црвено, а што је приказано у телевизијској емисији "Папарацо потера", глумац Сергеј Трифуновић прије неколико вечери возио је улицама Београда под дејством алкохола, односно са више промила алкохола у крви него што је дозвољено за возаче.

Како су пренијели поједини медији у Србији, у ноћи између 19. и 20. маја, патрола саобраћајне полиције зауставила је Трифуновића на Новом Београду, између хотела "Југославија" и старог "Меркатора".

- После извршене провере алко-тестом утврђено је да у крви има 0,84 промила алкохола, што је готово три пута више од дозвољених 0,30 промила. Њему је написана пријава и он ће бити процесуиран као и сваки други грађанин који има недозвољен ниво алкохола у крви приликом управљања моторним возилом – изјавио је београдским медијима добро обавијештени извор близак саобраћајној полицији.

Популарни глумац није одговарао на позиве новинара, који одмах након сазнања о његовој вожњи под дејством алкохола, нису били у прилици да чују и његов коментар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана