Од трача до истине: Сека поново копира Ријану

Глас Српске
Од трача до истине: Сека поново копира Ријану

Фолк звијезда Сека Aлексић не престаје да копира Ријану, па је тако сада украсила свој десни кажипрст са готово идентичном тетоважом какву има славна пјевачица са Барбадоса. Наиме, Сека је истетовирала "псст…", што симболизује ћутање, док је Ријана на истом прсту урезала "shhh…", слова са једнаким значењем.

Дванаестом тетоважом, Сека је пожељела да поручи бројним душебрижницима да затворе уста и престану да се баве њеним животом.

Српска фолкерка коју је чак и холивудски блогер Перез Хилтон препознао као "копију Ријане" на рамену је истетовирала идентичне звјездице какве има свјетска поп дива, а о инспирацији за Секину фризуру беспотребно је и говорити.

Иначе, медији наводе да је посљедњих недјеља главна естрадна тема то што Сека оговара, сплеткари и на све могуће начине покушава да искомпромитује своју блиску другарицу и колегиницу Драгану Мирковић. Наиме, према наводима упућених у овај скандал на помолу, чувши да ће Драгана медијски спонзорисати концерт Јелене Карлеуша, Сека се поприлично разгоропадила због, како је рекла, "издаје", па је пред људима "од повјерења" почела са оговарањем своје другарице из Беча.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана