Од трача до истине: Сека Aлексић озваничила брак

Глас Српске
Од трача до истине: Сека Aлексић озваничила брак

Фолк пјевачица Светлана Сека Aлексић у недјељу увече се заклела на вјечну љубав свом изабранику Вељку Пиљикићу и тако озваничила брак са овим кик боксером!

На вјенчању, које је уприличено у луксузном ресторану "Франш" у Београду било је 150 гостију. Поред родбине и пријатеља, свечаном чину присуствовале су и колеге са естраде Лепа Брена, Саша Поповић, Aцо Пејовић, Халид Бешлић, Саша Матић, Сања Малетић и други.

Како су пренијели поједини медији у Србији, Секину бијелу вјенчаницу красио је вео дугачак неколико метара, који су носила два дјечака и дјевојчице обучени као младенци. Младенци су изговорили судбоносно "да" пред матичарем и кумовима, а гости су уживали у изобиљу хране и пића, послужених на великом шведском столу. Торта је била на седам спратова и тешка невјероватних 40 килограма. За добру атмосферу побринуо се бенд који је Секу пратио на почетку њене каријере.

Гламурозна свадба трајала је до раних јутарњих часова, а за њу је потрошено више од 80.000 евра! Будући да су младенци продали фотографије једном недјељнику, фоторепортерима је било забрањено сликање младенаца и свадбеног весеља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана