Од трача до истине: Романа упловила у нову везу

Глас Српске
Од трача до истине: Романа упловила у нову везу

Послије недавног раскида са кипарским адвокатом Фотосом Питађисом пјевачица Романа Панић упловила је у нову љубавну везу с италијанским бизнисменом српског поријекла, кога још увијек крије од јавности, јавили су поједини медији у Србији.

Њен изабраник непознат је домаћој јавности, а једино што се зна је то да живи и ради у Риму, пишу медији и наводе да је Роману и њега упознао заједнички пријатељ у Београду, послије чега су остали у свакодневном контакту.

До поновног сусрета дошло је послије неколико дана, на његову иницијативу и тада је Панићева одлучила да му пружи шансу. Своју везу са Фотосом дефинитивно је окончала прије тридесетак дана и тада је одлучила да отпочне нову романсу.

- Романа и Фотос раскинули су прије мјесец. Она му чак није ни честитала рођендан 19. маја, а он је баш на тај дан хтио да је запроси. Изгледа много срећна крај новог момка - открива извор близак пјевачици.

Романа није била претјерано расположена да открије који детаљ више о новонасталој љубавној ситуацији, већ је једном београдском листу кратко рекла:

- Веома сам срећна и задовољна. То је све што имам да вам кажем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана