Од трача до истине: Рада Раденовић неће брачни папир

Глас Српске
Од трача до истине: Рада Раденовић неће брачни папир

Водитељка Рада Раденовић каже да не вјерује у брачни папир и да не размишља да изговори судбоносно да бизнисмену Дејану Милићу којем је прије два и по мјесеца родила сина Петра.

Два и по мјесеца послије порођаја, водитељка емисије "Ви питате" готово у потпуности је повратила своју витку дјевојачку линију, у чему јој највише помажу свакодневне слатке обавезе око сина Петра.

Радин изабраник и отац њеног дјетета, угледни црногорски бизнисмен Дејан Милић, барем пола седмице проводи у Београду, а остатак у родној Подгорици гдје му се налазе син и ћерка из претходног брака који је окончао. Управо његов слободњачки статус и син који је дошао на свијет крајем зиме инспирисали су поједине домаће медије на приче о наводној Радиној удаји. Она ужива у мајчинству, а све остале сегменте свог приватног живота, ставила је у други план.

- Заиста не планирам удају. Немам односе према љубавним уговорима. Нити сам их прижељкивала, нити сам их икада сањала и тако ће бити и даље – истиче Раденовићева којој је мајчинство промијенило животне приоритете, иако и даље неизмјерно воли свој посао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана