Од трача до истине: Рада Манојловић замијенила зубе

Глас Српске
Од трача до истине: Рада Манојловић замијенила зубе

Иако је на почетку каријере често била незадовољна својим изгледом, пјевачица Рада Манојловић више нема никаквих разлога за то, јер је преко ноћи све на себи довела до савршенства о којем је дуго маштала.

Послије периода напорних тренинга и редукције исхране, двадесетчетворогодишња звијезда Гранда по други пут је средила своје зубе, па сада широким и лијепим осмијехом плијени пажњу и не оставља равнодушним чак ни оне који не воле њену музику.

- Ставила сам нове зубе, јер фасете, које изгледају попут гела за нокте, а које сам до сада имала, нису биле трајно решење. Временом су се крзале, мењале боју и подразумевале су одлазак код зубара на сваких шест месеци. Хтела сам да себе поштедим тих мука и зато сам ставила безметалну керамику, која је ипак најбоље и дугорочно решење - истиче млада пјевачица и објашњава која је разлика између њених старих и нових зуба:

- Разлика је у томе што су ови нови за нијансу бељи и уопште нису моји. Било ми је чудно првих неколико дана, јер сам се ипак одлучила на радикалан поступак у којем сам своје природне зубе заменила керамичким, па сам имала чудан осећај, али сам се временом навикла - каже Рада.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана