Од трача до истине: Подршка геј портала Ани Станић

Глас Српске
Од трача до истине: Подршка геј портала Ани Станић

Пјевачица Aна Станић заказала је за 20. мај концерт у Центру "Сава" а један од промотора је и регионални геј и лезбијски портал "Гејехо"!

Поједини медији у Србији преносе да је поп пјевачица тако стала раме уз раме са неколико својих колегиница којима су људи из ЛГБТ популације дали огромну подршку. Она није била заинтересована да новинарима објасни како је дошло до ове сарадње.

- Имам много обавеза око предстојећег концерта и заиста немам времена да коментаришем било шта, нарочито не промоторе свог концерта - рекла је Aна и спустила слушалицу.

На другој страни, Предраг Aздејковић, уредник портала "Гејехо", кудикамо је био расположенији да говори о разлозима за њихову подршку поменутој пјевачици.

- Aна је веома лепа и згодна жена, тако да је омиљена и код лезбијки у Србији. Јако је пуно урадила на промоцији заштите од HIV, а портал "Гејехо" има потребу да подржава особе из света музике, филма и уметности који су на неки начин задужиле ЛГБТ популацију. Желимо да покажемо да та подршка коју добија ЛГБТ популација од њих није једносмерна, већ иде у оба правца - наглашава Aздејковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана