Од трача до истине: Нова љубав Николе Роквић

Глас Српске
Од трача до истине: Нова љубав Николе Роквић

Млади фолк пјевач Никола Роквић започео је везу са манекенком Бојаном Баровић током боравка на Филипинима, гдје су снимали ријалити шоу "Survivor"! Како преносе поједини медији у Србији, Роквић јуниор је потпуно "одлијепио" за згодном Новосађанком, бившом чланицом групе "Моделс", па је по доласку у Београд већ сутрадан отпутовао код Бојане.

Ни она није равнодушна, тврде њени пријатељи и додају да се љубав између њих родила одмах по доласку на Филипине и да је то познато и продукцији ријалитија и учесницима.

- Чини се да су се варнице појавиле на аеродрому, при првом погледу, а мување је започело већ у авиону, док су летели од Београда ка Филипинима. Никола је пре неколико дана био код ње у Новом Саду и мада је покушао да прође неопажен, то се није десило, препознале су га Бојанине комшије - рекао је неименовани извор.

Док су Роквића послије раскида дугогодишње везе са студенткињом Уном Ћук повезивали са познатим и мање познатим пјевачицама, Бојана, која посљедњих неколико година живи у Aмерици, двије године се забављала са кошаркашем Пауом Гасолом, играчем Лос Aнђелес Лејкерса, а виђали су је и у друштву бизнисмена Марка Мишковића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана