Од тра­ча до ис­ти­не: Ни­шта од вје­ри­дбе Гој­кa Ка­чарa i Еме Попов

Глас Српске
Од тра­ча до ис­ти­не: Ни­шта од вје­ри­дбе Гој­кa Ка­чарa i Еме Попов

Фу­дба­лер бер­лин­ске Хер­те и ре­пре­зен­та­ти­вац Срби­је Гој­ко Ка­чар де­ман­то­вао је на­во­де њема­чког та­бло­ида "Билд", ко­је су ка­сни­је пре­ни­је­ли и го­то­во сви српски ме­ди­ји, да се вје­рио са сво­јом дје­вој­ком Еном По­пов.

Он је тим по­во­дом крат­ко по­ру­чио да ви­јест о вје­ри­дби ни­је та­чна:

- Не, ни­сам се ве­рио - би­ло је све што је ме­ди­ји­ма ре­као српски фу­дбал­ски ре­пре­зен­та­ти­вац!

С дру­ге стра­не, њего­ва дје­вој­ка и бив­ша уче­сни­ца ри­ја­ли­ти се­ри­ја­ла "Ве­ли­ки брат" Ена По­пов би­ла је мно­го причљиви­ја:

- За ме­не је ве­ри­дба ко­рак до бра­ка, а за то је још ра­но. Имам 23 го­ди­не и не ра­змишљам о то­ме. Мла­да сам и још мно­го то­га тре­ба да ура­дим пре не­го што се удам. О ме­ни су пи­са­ли све и сва­шта, објављива­не су ра­зне кон­тра­ди­ктор­не ин­фор­ма­ци­је. Је­дног да­на осва­не у штам­пи да сам у ве­зи, а већ су­тра­дан да је до­шло до рас­ки­да. За­то на не­ко вре­ме же­лим да се по­ву­чем из ја­внос­ти и ни­шта не ко­мен­та­ри­шем.

"Билд" је обја­вио да је ли­је­па Но­во­са­ђан­ка при­је дви­је се­дми­це на је­дној ута­кми­ци оди­гра­ној на ста­ди­ону у Штут­гар­ту бо­дри­ла мом­ка са три­би­на и да јој је том при­ли­ком на ру­ци за­блис­тао ве­ли­ки прстен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана